Informatie

Op deze pagina vindt u informatie over de hoogwaardige componenten waar uw Farmers4all- zonnestroomsysteem uit zal bestaan. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken zonnepanelen, bijvoorbeeld Simax, Hope of Toppoint. Hieronder extra informatie van de verschillende merken en gebruikte materialen.


Zonnepanelen 

SIMAX: Het Chinese merk Simax is het juiste merk voor u, als u kiest voor een design systeem dat, “full black”, perfect past bij uw zwarte dakpannen. Het gehele systeem, alsmede het bevestigingsmateriaal, is in het zwart uitgevoerd en integreert prachtig met uw dak. De zonnepanelen zijn volledig getest door onafhankelijke instituten zoals TUV en IEC, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is .De panelen van Simax voldoen aan de hoogste test-eisen conform IEC 61215 en IEC 61730, CE-normering en is ISO-9001 gecertificeerd. 

http://www.solarsenergy.nl/wp-content/uploads/2011/08/Screen-Shot-2012-10-22-at-13.57.20.png

HOPE: De panelen voldoen aan de hoogste test-eisen conform IEC 61215 (betrouwbaarheid) en IEC 61730 (elektrische veiligheid). De Hope Group waar Hope Solar deel van uitmaakt is gecertificeerd voor ISO-9001 (kwaliteitsmanagement) en voldoet ook aan de ISO14001-norm voor milieumanagement. De productie bedraagt ca. 1000 MW aan zonnepanelen per jaar. 

TOPOINT: De panelen van Topoint voldoen aan de hoogste test-eisen conform IEC 61215 en IEC 61730, CE-normering en is ISO-9001 gecertificeerd.


Omvormers
Omnik is een Duits-Chinese Joint-Venture die zich uitsluitend bezighoudt met de ontwikkeling van hoge kwaliteit on-grid en off-grid omvormers voor zonne- en windenergie. Het bedrijf wordt geleid door een Duitser met verschillende graden van de Technische Universiteit van München. Ook andere ‘kopstukken’ bij Omnik hebben aan verschillende universiteiten in Duitsland gestudeerd alvorens in China te starten met Omnik. De R&D-directeur is een voormalig software engineer bij Bosch.

Alle omvormers zijn transformatorloos, wat betekent dat ze een zeer hoog rendement hebben. Sandaard zijn ze uitgerust met een DC-schakelaar en een WiFi/Ethernet verbinding. Verder hebben de Omniksols gratis monitoring via het Omnik webportal en via het programma SolarView op de smartphone (iOS / Android).

 

Het hoge rendement van de Omniks wordt goed bewezen door het
2 kiloWatt-model dat afgelopen januari door de Duitse organisatie Photon als beste ter wereld werd getest. Zie de testresultaten hieronder.

Download HIER de datasheet met de specificaties van de 3-fase Omniksol-omvormers met een vermogen van 13, 17 en 20 kiloWatt.


Montagemateriaal

Als ervaren fabrikant van professionele systemen voor de bevestiging van zonnepanelen, biedt Schletter een brede waaier van montagesystemen voor PV-installaties. Schletter montagesystemen bieden een optimale mix van structurele dimensionering, korte montagetijden, economische efficiëntie en maximale duurzaamheid aan een aantrekkelijke prijs. Schletter biedt een garantie van 10 jaar op al z’n systemen. Deze systemen worden exclusief geproduceerd in Kirchdorf/Haag in Oberbayern (D).

Het PV-montagesysteem van Schletter is een modulair systeem met universeel inzetbare hoogwaardige componenten (aluminium / high-grade staal). Het laat u toe om elk type van module in praktisch elke situatie te monteren. Het systeem bestaat uit talrijke systeemcomponenten die hun deugdelijkheid over de jaren hebben bewezen, en wordt constant aangevuld met nieuw ontwikkelde componenten.

Comments are closed.